FLASHMART bizhuteri në modë për burra dhe gra

Vlerësime dhe vlerësime 1 2 3 4 (4,70/5) Bleni: Flashmart - Bazuar në 2402 shënim (a) dhe 2402 njoftim
He2f01ee1f5ff4c81a44bb0408d00d223m
Hd85c7e82e0b44556aedbcc39fa0320f0p
Hf35ebe0f60ed4c4b997f58c33018bbb0W
S6679e233e5f341f48bafdbacd792e4c24
Hc7d2e5a152974534902972fcff45aa59Y
S2ed800b8cf744660895ccaf0df7a44eeU
H81950a2b64604b1eae8ca0355ee065e3h
SCC1120_06
H87e0c05dff0a4da4b1c965646a41d744F
H2edea5064b0e433db726183e12b2c3085
Hd6a83b4d35954fa8a84aed3c91f4e84fS
H9f3ba659a62f4624a6b07d4cf3e7e8d0D
H21d221b993fd4039912a3b8ef8e86d45M
IMG_1872
Unaza e shenjës së timonit çeliku
Hd96f5a46a60449c9ae4e3024b0a7fdffN
Varëse argjendi 925 e pastër për femra bizhuteri varëse me perla të ujit të ëmbël
HTB10J5jabys3KVjSZFnq6xFzpXa5
HTB1IYZelwDD8KJjy0Fdq6AjvXXa3
Hcd92afb183ee40818303e3e2db4f9e5dK
H01cf2d64581a48df86349d7e87143a6a6
H18fee9d59e76427791e25d31bd9fc6417
Hf3208e2be60c4e098720066c99fd80854

Familjet mbretërore kanë veshur shumë lloje bizhuterish që nga agimi i kohës. Falë këtij trendi, më shumëeurNjerëzit janë mësuar të mbajnë bizhuteri që përputhen meeur veshje. Bizhuteritë vishen për qëllime të ndryshme. Bizhuteritë shpesh quhen dekorime që vishen në pjesë të ndryshme të trupit ose janë pjesë e veshjeve. Metalet e llojeve të ndryshme përdoren për të krijuar bizhuteri të ndryshme për raste të ndryshme. Me aktivitetin në rritje të mediave sociale dhe imazhet që shpërndahen atje, të gjithë duan të duken elegant nga koka te këmbët. Ka një kërkesë të madhe për t'u dukur ideale falë llojeve të shumta të bizhuterive të aksesueshme për situata të ndryshme si festa të rastësishme, dasma etj. Të dyja gjinitë veshin bizhuteri që pasqyrojnëeur kulturës. Gratë, nga ana tjetër, janë më konstante nëeur dëshira për të veshur bizhuteri, pavarësisht ngaeur mosha oseeur kulturës. Koncepteteurs dhe argjendaritë e konsiderojnë kërkesën kurils krijoni bizhuteri masive dhe bëni lloje të ndryshme bizhuterish në bazë të tyre.

Ekzistojnë dy kategori të renditura më poshtë bazuar në varietetet e bizhuterive të aksesueshme në bazë të lidhjes me pjesë të ndryshme të trupit dhe gjithashtu në bazë të materialeve dhe situatave të bizhuterive.

Llojet e bizhuterive përmenden në këtë kategori në varësi të vendit ils duhet të vishen dhe pjesët e trupit që duhet të zbukurohen nga kjo apo ajo formë bizhuteri.


Vathë

Një vath është një bizhuteri që përdoret për të zbukuruar veshët. Vathët zakonisht vishen duke shpuar llapën e veshit, por ato mund të shpohen në çdo zonë të veshit. Ne flasim për një shpim kërci nëse shpimi është në pjesën e sipërmeeure të veshit të jashtëm. Në vesh, një person mund të mbajë më shumë se një ose dy vathë. Meqenëse llapa e veshit është pjesa më e ulët e veshit, ajo mund të vendosë unaza të mëdha, varëse të gjata dhe vathë. Llojet e ndryshme të thonjve mund të përdoren për gjysmën e sipërmeeurdhe të vathë. Për krijimin e këtyre vathëve janë përdorur çeliku, qelqi, argjendi, ari dhe elementë të tjerë.


minator

Gjerdani përdoret nga gratë si një bizhuteri për të zbukuruareur qafën. Për dekada me radhë, mbajtja e një gjerdani është konsideruar si një shenjë prestigji. Për krijimin e këtyre bizhuterive përdoren gurë të çmuar dhe metale. Të gjerdanet shpesh vijnë në formën e një byzylyk ose zinxhir. Gjerdanët vijnë në një shumëllojshmëri dizajnesh, duke përfshirë stilet perëndimore, etnike dhe të tjera. Një medalion, varëse, zinxhir ose gur ndonjëherë mund të ngjitet në zinxhir.


byzylyk

Les byzylykë në modë plotësoni kyçin e dorës së një personi duke vepruar si një bizhuteri për t'u veshur në dore. Është në dispozicion në një sërë modelesh si: rrathë feng shui, Les rrathë argjendi, Les byzylykë guri… shumica e tyre janë në formë ronde ose ovale, e ngjashme me lakimin e kyçit të dorës së një personi. Nga ana tjetër, byzylykët mund të vishen në varësi të qëllimit. Rripat e dorës janë artikuj stil me hijeshi vezulluese dhe plot ngjyra që mund të vishen sipas shijes personale. Byzylykët zakonisht vijnë në formën e zinxhirëve ose janë të stolisur me rruaza dhe gurë. Edhe pseils nuk janë identike me byzylykët, një byzylyk mund të quhet "rrathë" nëse ka një shtrëngim të vetëm dhe jo fleksibël. Kur vishet rreth kyçeve të këmbës, quhet byzylyk i kyçit të këmbës.


Mansheta

Ndërsa butonat përdoren shpesh për të lidhur prangat e një këmishe, mansheta shërbejnë për të përmirësuar pamjen e prangave. Të mansheta janë bërë nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë qelqin, gurin dhe lëkurën. Lidhjet e mansheve janë të dizajnuara për t'u përdorur me këmisha që kanë pranga me vrima kopsash.


BAGUES

Les unaza nganjëherë quhen unaza gishtash sepse ato mbahen në gishta. Një unazë është një unazë sferike që zbukuron gishtin, hundën, veshëtils dhe pjesë të tjera të trupit. Edhe pse ka shumë lloje unazash, si p.sh unaza vulash, unaza, bandat e dasmave etj., vetëm unaza e dorës quhet unazë. Mund të jetë prej ari, argjendi, platini ose metale të tjera.

Nga ana tjetër, bizhuteritë e lartpërmendura janë në thelb bizhuteri të zakonshme, lehtësisht të aksesueshme dhe të veshura çdo ditë nga një numër i madh njerëzish. Megjithatë, përveç formave të bizhuterive të përmendura më sipër, ekzistojnë një sërë bizhuteri shtesë që janë të dizajnuara për t'u veshur në pjesë të ndryshme të trupit, si shiriti i krahut, rripi, unaza e hundës, karfica, e kështu me radhë.

Kur bëhet fjalë për llojet e bizhuterive, dizajnet luajnë një rol jetik dhe llojet e bizhuterive në këtë kategori janë organizuar në bazë të modeleve dhe materialeve të përdorura, si dhe në bazë të mënyrës se si ils njihen në industrinë e bizhuterive.

Bizhuteritë e së kaluarës

Ky lloj bizhuteri nganjëherë quhet "bizhuteri vintage", dhe emrat janë të këmbyeshëm. Sidoqoftë, bizhuteritë antike dhe bizhuteritë e vjetra nuk janë të njëjta, dhe periudhat historike ndryshojnë. Bizhuteritë antike përkufizohen të jenë të paktën njëqind vjeç, ndërsa bizhuteritë e vjetra përkufizohen si të paktën pesëdhjetë vjeç. Këto bizhuteri janë të përjetshme dhe nuk dalin kurrë nga moda. Meqenëse këto bizhuteri janë të shtrenjta dhe shkojnë vetëm me një veshje të bukur dhe një stil të këndshëm, ils nuk vishen çdo ditë dhe vishen vetëm në raste të veçanta. Bizhuteritë e vjetra dhe antike janë shumë të vështira për t'u gjetur dhe jo të gjithë kanë akses në to. Prandaj, bizhuteri të tilla janë të shtrenjta. Një bizhuteri antike vlerësohet sipas peshës së metalit të çmuar nga i cili është bërë dhe/ose bizhuterive që përmban.


bizhuteri tempulli

Nëeurs janë ata që veshin më shumë bizhuteri tempulli. Dekorimet e përdorura për të zbukuruar idhujt e perëndive dhe perëndeshave hindu në Indinë Jugore i frymëzuan këto bizhuteri, por edhe bizhuteri çifute ose bizhuteri arabe. Në përgjithësi, bizhuteritë e tempullit janë bërë prej argjendi të veshur me ar. Materiale të tilla si rubin, safirët e bardhë dhe perlat përdoren shpesh në bizhuteritë e tempujve. Gjerdanët e thjeshtë, byzylykët, vathët dhe kunjat e hundës janë shembuj të bizhuterive të tempullit. Ka një shumëllojshmëri të gjerë bizhuterish tempulli, duke përfshirë dekorimet e flokëve, duke filluar nga rripat e belit deri te shiritat e krahëve.

Bizhuteri me rruaza me gurë të çmuar


Bizhuteri me perla është një lloj bizhuteri e bërë nga perlat.

Les bizhuteri me perla përkufizohen kryesisht si bizhuteri të përbëra nga lloje të ndryshme rruazash me model që shërbejnë si sende të vogla dekorative ose zbukurime shpirtërore si p.sh. rrathë 7 chakras. Rruazat vishen në fije të shpuara me vrima dhe rruazat lidhen së bashku me fils ose zinxhirë për të formuar një gjerdan. Rruazat janë bërë nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë perlat, qelqin dhe drurin, si dhe metale si ari, argjendi dhe bakri.


Bizhuteri nusërie

Këto xhevahire vishen nga nuset në ditën e dasmës.eur dasmë, siç sugjeron emri. Më shpesh janë aleanca. Duke pasur parasysh diversitetin e kulturave në mbarë botën, është e sigurt se ekziston një listë e larmishme e bizhuteri dasme.

Ndërsa shumica e grave në pjesë të tjera të botës zgjedhin varëse dhe vathë modeste prej platini dhe diamanti përeur ditë e madhe, ka dasma ku zonjat veshin bizhuteri madhështore dhe të mëdha. Bizhuteritë e dasmës janë shpesh të mëdha dhe të rënda,ils qoftë ari apo diamante, të cilat janë metalet më të zakonshme që përdoren për të prodhuar bizhuteri nusërie në mbarë botën.

Për shkak të kushteve klimatike të buta dhe të thata, biznesi i bizhuterive të dasmave në Indi shënon fitime të mëdha gjatë gjithë sezoneve të dasmave, të cilat në përgjithësi zgjasin nga nëntori deri në mars.

Nuset janë të veshura me xhevahire nga koka deri te këmbët, pasi ato janë stolisur me moreieurs stolitë që përfshijnë xhevahirin e front), shirit në krahë, gjerdan, vathë, kyçin e këmbës, unaza gishtash, byzylykë, rrip, kapëse hunde dhe unaza për gishtat…

Duke qenë se dasmat janë ngjarja më e njohur në botë, gjithmonë do të ketë nevojë për bizhuteri dasmash. Bizhuteritë e nusërisë janë një nga llojet e bizhuterive të shkëlqyera për të cilat kërkohet mjeshtëri e aftë, prandaj punësimi në këtë fushë është më i madh se në çdo tjetër.


bizhuteri me stil

Bizhuteritë e kostumeve shpesh vishen me veshje në modë. mënyrë dhe janë përgjithësisht të disponueshme me çmime të ulëta për t'u veshur çdo ditë me një shumëllojshmëri veshjesh. Ils njihen edhe si bizhuteri kostumesh dhe, për shkak të materialeve të të cilave ils janë grimuar, në përgjithësi janë bizhuteri të padëshiruara. sepse'ils janë të ndërtuara nga metale të lira si nikeli dhe kallaji, ils duken shumë në modë pa kushtuar shumë para. Të bizhuteri mode janë më të kërkuarit në treg si byzylykë prangash, pra është një sekteur ku mund të gjesh një punë në prodhimin e bizhuterive të modës lehtësisht të arritshme.


Bizhuteri të punuar me dorë

Kur bëhet fjalë për bizhuteritë, lista do të ishte e paplotë nëse nuk do të përfshinte pjesë të punuara me dorë, pasi ka më shumëeurs artizanët që bëjnë bizhuteri me dorë duke përdorureur ekspertizë. Argjendarët janë profesionistë në të gjitha aspektet e procesit të bërjes së bizhuterive, nga derdhja e metaleve deri te dizajni dhe derdhja, dhe ka edhe cilësime.eurs gurësh që përfundojnë dizajnin duke shtuar gurë të çmuar në artikull. Bërja e bizhuterive unike, të punuara me dorë kërkon më shumë seeurhapat e mjeshtërisë së shkëlqyer. Në përgjithësi është një operacion që kërkon kohë që kërkon përdorimin e instrumenteve të veçanta që duhet të përdoren me dorë. Mjeshtëria e pasur dhe kujdesi i treguar në prodhimin e secilit artikull është ajo që i bën bizhuteritë e punuara me dorë kaq tërheqëse. Për argjendarët dhe prodhuesit e tjerë të bizhuterive që kërkojnë punë, kjo lloj bizhuterish ofroneurs mundësive.

Të gjitha këto forma bizhuterish bëhen duke përdorur procedura të ndryshme dhe kërkojnë nivele të ndryshme mjeshtërie në varësi të specialitetit. Ekspertiza ka shumë rëndësi në këtë sektoreur e bizhuterive. Për shembull, një biznesi bizhuterish i specializuar në prodhimin e bizhuterive të dasmave do të ketë nevojë për një argjendar ekspert i cili është i specializuar në prodhimin e bizhuterive të dasmave dhe ka shumë përvojë në këtë fushë. Megjithatë, ka mundësi dhe perspektiva të tjera në tregun e prodhimit të bizhuterive për ata që janë të interesuar. Ky është një lexim tërheqës për këdo që është i interesuar të krijojë një profesion në fushën e krijimit dhe dizajnit të bizhuterive.

Një byzylyk elegant do t'i shtojë individualitet dhe stil ansamblit tuaj. Nëse dëshironi të përcillni një mesazh të caktuar, aksesori juaj nuk duhet të zgjidhet rastësisht; duhet të përputhet me pjesën tjetër të rrobave tuaja. Çfarë lloj shiritash dore mund të blini? Çfarë duhet të kërkoni në një byzylyk për çdo situatë të caktuar. Shikoni më nga afër këtë perlë...


Stilet dhe variacionet e byzylykëve

Byzylykët janë një term i zakonshëm për bizhuteritë që veshim rreth kyçeve tona. Vlen të dallohen lloje të ndryshme zbukurimi. Është e zakonshme për njerëzit që kanë tattoos vishni edhe byzylykë të modës.


Byzylyk i vërtetë

Tradicionalisht, a byzylyk tradicional është një varëse metalike e zbukuruar me lidhje zinxhirësh. Byzylyku ​​është i siguruar nga një kapëse e vogël metalike që mbështillet rreth kyçit të dorës së përdoruesit. Lidhjet mund të zbukurohen me hijeshi ose medaljone të madhësive të ndryshme. Zinxhiri i lidhjes është një lloj. Një emër, iniciale ose dizajn zakonisht gdhendet në pllakën e zinxhirit, e cila zakonisht është e sheshtë.

Byzylykët shamballa

Disa marka kanë hyrë në tregun e sharmit, duke bërë të rrathë Shamballa shume e famshme!

Megjithatë, ils nuk ishin menduar kurrë të ishin të dukur si watches Per shekuj, ils përdoren si një mënyrë për të promovuar spiritualitetin duke u kujtuar njerëzve atë që është më e rëndësishme. Po, ne jemi larg reklamave si ato të Pandora. Kristal apo edhe rruaza diamanti kanë marrë place rruaza të vogla origjinale prej druri. Thuhet se ngjyrateurs rruaza byzylyk Shamballa kanë rëndësi shpirtërore në traditën budiste.

Drita dhe energjia e pastër mishërohen në ngjyra.eur E bardha.
Misteri dhe mbresëlënësja
Frymëzimi, origjinaliteti dhe përkushtimi janë të gjitha të lidhura me ngjyrën.eur vjollce.
trimëri, lumturieur dhe butësia janë të gjitha të lidhura me ngjyrëneur e verdhe.
portokallia është një ngjyrëeur gjallëruese dhe forcuese.
Ngjyraeur e kuqja lidhet me vigueur, ardeur, pasion dhe forcë.
harmoni dhe ekuilibër në të gjelbër
blu: e qetë, qetësuese dhe çlodhëse
bruz: një gur i qetësisë, harmonisë dhe rigjenerimit.

Byzylyk byzylyk

Është e zakonshme që shufrat të kenë një trashësieur identike. Nuk është e pazakontë përils be arronthuaj ose ovale, madje katrore ose drejtkëndore. Është e mundur të vishni byzylyk të hapur ose të mbyllur. Është e zakonshme që topat dekorativë të ngjiten në skajet kur hapet byzylyku, duke e bërë më të lehtë për t'u veshur. Byzylykë të përbëra nga aleanca, Ka një kapëse të tipit menteshë që lejon që të vihet lehtësisht kur mbyllet.

Veshja e byzylykëve është një zgjedhje me stil!


Byzylyku ​​i manshetës

Siç sugjeron emri, ajo është emëruar pas mëngëve të këmishës.

Le byzylyk prangash është xhevahiri i viteve tridhjetë. Këto mëngë janë zakonisht të gjera; ato janë gjithashtu të sheshta; ato janë të hapura; ato janë të ngurtë. Metal, dru, lëkurë, pëlhurë, plastikë dhe rrëshirë janë të gjitha mundësitë. Disa ose asnjë nga gurët nuk mund të përdoren për ta zbukuruar atë.

Anklets

Këmbja e këmbës është një bizhuteri e matur, por që bie në sy.

Mund ta dalloni se ajo është unike nga mënyra se si shkëlqen. Egjiptianët e lashtë ishin të parët që e popullarizuan byzylyk kyçin e këmbës. Aktualisht, ato gjenden kryesisht në Indi, por edhe në Afrikë dhe Azi. Edhe nëse një grua mbante një unazë martese, vendosja e një kyçi të këmbës mund të tregojë se ajo ishte e disponueshme. Prirjet seksuale të një gruaje mund të zbulohen nga kyçi i këmbës së saj (djathtas për heteroseksualitetin, majtas për homoseksualitetin).

HeurPër fat të mirë, këto përkufizime duket se janë zbehur në leksikun modern!

Nuk ka asnjë mënyrë të drejtë apo të gabuar për të veshur një kyçin e këmbës!


Materiale për të bërë byzylykë


Bizhuteri prej metali dhe inox

Unë ju këshilloj të përdorni të paktën çelik inox për tuajin byzylykë metalikë. Çeliku inox ka avantazhin e të qenit i pathyeshëm dhe i fortë. Çeliku inox është i papërshkueshëm nga uji, kështu që djersa nuk do ta zbardhë atë. Çelik inox mund të jetë prej ari ose bakri rozë, jo vetëm gri. Kur bëhet fjalë për alergjitë, çeliku inox është i sigurt sepse nuk përmban nikel.

Metalet me vlerë të lartëeur

Platini është një nga katër metalet e çmuara, së bashku me arin, argjendin dhe vermeil. Duke qenë se bizhuteritë e metaleve të çmuara nuk mund të ripunohen dhe nuk paraqesin rrezik alergjie, ils vlejnëeur çmimi. Këta gurë të çmuar përfaqësojnë një angazhim të rëndësishëm financiar. Për tuajin rrathë argjendi e çmuar apo prestigjioze, ju këshilloj fort të shkoni në tregun e dorës së dytë. Byzylyku ​​juaj do të duket krejt i ri pas një vizite të shpejtë te argjendaria.


bizhuteri lëkure

Les rrathë lëkure janë një opsion.

Një look bohem apo joformal mund të arrihet duke e gërshetuar atë. Për të shtuar një anë shkëmbi, zgjidhni të zezën. Gjithashtu, kabochons dhe copa metalike mund të përdoren për të shtuar ngjyrë.eur dhe stil.


Shirita dore prej pëlhure

Rrobat tuaja nëronNjë anë romantike nëse vishni një rrip dore prej pëlhure Modeli i lirisë. Në një look bohem, për shembull, ky byzylyk mund të inkorporohet.

Bizhuteri në plastikë, silikone, poliuretani dhe rrëshira

Nëse jeni duke shkuar për një estetikë retro dhe vintage, zgjidhni një pranga ose një rrip dore plastike ose rrëshirë. Më e miraeurmënyra se si të dalloni një veshje të thjeshtë është të vishni një bluzë me model.

Veshje druri

Një prekje etnike ose natyrale mund t'i shtohet rrobave tuaja duke veshur një byzylyk prej druri. Vishuni me materiale natyrale duke kombinuar tuajin byzylyk prej druri në një veshje bazë, të lëmuar.
Byzylykët janë bërë nga druri shpesh natyral.

Çfarë madhësie byzylyk duhet të zgjedh?

Është e rëndësishme që byzylyku ​​juaj të jetë i rehatshëm për t'u mbajtur dhe të mos ju bjerë kur jeni në telashe.placepo gënjen. Përdorni një masë shiriti të butë për të marrë një matje të saktë të kyçit të dorës. Ngjitni masën shirit në kyçin tuaj, duke lënë një hapësirë ​​prej një gjerësieeur gishti midis shiritit dhe mishit tuaj Nëse shtoni 1 cm në këtë masë, byzylyku ​​juaj do të jetë më i lirë. Ju keni përfunduar byzylykët tuaj.


Byzylykë me zbukurime të të gjitha llojeve

Nëse dëshironi, mund të shtoni hijeshi, gurë gjysmë të çmuar ose të çmuar, ose rruaza në ndonjë nga këto bizhuteri. Një bizhuteri mund të zgjasë shumë, por bizhuteri të lirails qofshin në metale të çmuara apo të zbukuruara, duhen shmangur me çdo kusht.

Bëhuni “vajza me pranga” ose “vajza me pranga” e veshur me vetëm disa artikuj të mahnitshëm që mund t'i vishni vazhdimisht.

PËRFUNDIMTARI…

Investoni në shirita dore të bëra nga materiale me cilësi të lartë. Nuk ka nevojë për të bërë më shumë!

Në vend të kësaj, fokusohuni në disa pjesë që mund të vishen në mënyra të ndryshme.

Albanian Albanian Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Estonian Estonian Finnish Finnish French French Georgian Georgian German German Greek Greek Hebrew Hebrew Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Korean Korean Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Macedonian Macedonian Norwegian Norwegian Polish Polish Portuguese Portuguese Romanian Romanian Serbian Serbian Slovak Slovak Slovenian Slovenian Spanish Spanish Swedish Swedish Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Yiddish Yiddish

sitemap